Menu

Νέα

Νέα

26 Ιουλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΔΗΦ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Η «ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» λειτουργώντας ως δικαιούχος της εγκεκριμένης πράξης «Επιχορήγηση έργου ¨ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙ» με κωδικό ΟΠΣ 6002252 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2021-2027» με την απόφαση 2945/11.09.2023 που τροποποιήθηκε με την απόφαση 1373/21.05.2024


ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Άτομα με Αναπηρία (στο εξής καλούμενοι «ωφελούμενοι»), Γονείς, Κηδεμόνες και Δικαστικούς Συμπαραστάτες

να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή υπηρεσιών διημέρευσης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση πέντε (5) ωφελούμενων που βρίσκονται εντός της Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ έως και τη λήξη του προγράμματος στις 31.12.2025. 

…………………………………………………

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς στα γραφεία της Εστίας «Άγιος Νικόλαος», μέχρι τις 09/08/2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

…………………………………………………

Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρες περιεχόμενο της πρόσκλησης και να αντλήσουν τις φόρμες συμμετοχής.

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset