Menu

Νέα

Νέα

30 Ιουλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ Κ.Η.Φ.Α.Π. "Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ" ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

(Κ.Η.Φ.Α.Π.) «Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ»

 Κ.ΜΑΝΟΥ 50 (ΘΕΣΗ ΜΕΝΕΚΛΕΡΙ) ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ – ΧΑΝΙΑ, Τ. Κ. 73100

 ΤΗΛ / FAX: 28210 54717  E-mail: megalochari@gmail.com

 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΡΗΤΗ»

 

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αυτιστικά Στοιχεία και Νοητική Στέρηση Κ.Η.Α.Π.  «Η  Μεγαλόχαρη»  του Συλλόγου  Προστασίας  Αυτιστικών  Παιδιών  Ν. Χανίων, λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Α.ΜΕΑ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ Κ.Η.Φ.Α.Π. "Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ"», με κωδικό ΟΠΣ 6003415, η οποία είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα «Κρήτη» 2021-2027 προτεραιότητα 5 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+)

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αυτιστικά Στοιχεία και Νοητική Στέρηση Κ.Η.Α.Π. «Η Μεγαλόχαρη» στα Χανιά Κρήτης  (Κ. Μάνου  50,  Πελεκαπίνα).Η  πρόσκληση  αφορά άτομα  με αυτισμό  ή/και νοητική στέρηση, που κατοικούν στα Χανιά και έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση,   τα οποία δεν λαμβάνουν ίδιου τύπου υπηρεσίες (ημερήσια φροντίδα) από άλλο φορέα και δεν αποζημιώνονται από άλλη χρηματοδοτική πηγή (π.χ. ΕΟΠΥΥ) κατά την περίοδο συμμετοχής τους στην Πράξη. Η διάρκεια παροχής των υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους ορίζεται έως 31/12/2025 ή έως την λήξη της Πράξης.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι   αιτήσεις   μαζί   με   τα   απαραίτητα   δικαιολογητικά   μπορούν   να   υποβληθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στο Κ.Η.Α.Π.

«ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ», στη διεύθυνση: Κ. ΜΑΝΟΥ 50, ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ-ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΚΥΔΩΝΙΑΣ, Τ.Κ. 73100, ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ μέχρι και την Τρίτη 13/08/2024 και ώρα 14:30.

 

ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Η αναλυτική  πρόσκληση, με την αίτηση και τα δικαιολογητικά, διατίθεται από το Κ.Η.Α.Π. «Μεγαλόχαρη» και αναρτάται στην ιστοσελίδα του στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.kifap.com, καθώς επίσης και στις ιστοσελίδες της Ε.Σ.ΑεΑ. και της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.ΜεΑ. Επίσης διατίθεται από τον φορέα  στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων της Π.Ε. Χανίων, στην κοινωνική υπηρεσία της Π.Ε. Χανίων και σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Κ.Η.Α. Μεγαλόχαρη 2821054717 Δευτέρα- Παρασκευή (07:30-15:30) και στο email: megalochari@gmail.com.

 

Η ΠΡΑΞΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ+ (ΕΚΤ+)

 

Χανιά, 30/07/2024

Η νόμιμη εκπρόσωπος του Κ.Η.Α.Π. Μεγαλόχαρη

 ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Πρόεδρος Δ.Σ. και Υπεύθυνη Πράξης

..................................................................................................

 

Ακολούθως οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αντλήσουν το πλήρες περιεχόμενο της πρόσκλησης και τις φόρμες συμμετοχής. 

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset