Menu

Νέα

Νέα

3 Οκτωβρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΥΥ: ΕΩΣ ΤΙΣ 15/11/2024 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΔ-ΗΦ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΤΩΝ Κ.Δ.-Η.Φ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ 


Εφίσταται η προσοχή στους φορείς που λειτουργούν Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.-Η.Φ.) και δεν έχουν μέχρι τούδε προβεί στην κατάθεση των αιτήσεων και δικαιολογητικών για τη συμβασιοποίηση των Κέντρων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στα αναφερόμενα στην υπ’ αριθμ. πρωτ.: ΔΑ2Β/635/1.10.2024 σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, σύμφωνα με την οποία:

«Με την υπ’ αριθμ. 36518/24 (3568 Β/20-6-2024) ΚΥΑ δόθηκε παράταση στην ισχύ των υφιστάμενων συμβάσεων μέχρι τη σύναψη νέων συμβάσεων, αλλά όχι αργότερα από την 31.12.2024.

Ως εκ τούτου καλούνται όλοι οι Φορείς που λειτουργούν Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.-Η.Φ.) που εμπίπτουν στις κείμενες διατάξεις, αποζημιώνονται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. αλλά δεν έχουν ακόμα ενταχθεί στο νέο συμβατικό πλαίσιο, να υποβάλλουν αίτημα σύναψης σύμβασης (σύμφωνα με το νέο εγκεκριμένο σχέδιο) για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία [….] έως την 15/11/2024 προκειμένου να τύχουν εφαρμογής τα οριζόμενα της προαναφερόμενης ΚΥΑ και να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της υπογραφής των νέων συμβάσεων με το νέο πλαίσιο έως τις 31/12/2024.

Μετά τα παραπάνω και δεδομένου ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα των προαναφερόμενων διατάξεων η παροχή υπηρεσιών Διημέρευσης θα χορηγείται μόνο μέσω συμβεβλημένων παρόχων και καταληκτική ημερομηνία για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων έχει οριστεί η 31η/12/2024, διευκρινίζεται ότι από την έναρξη ισχύος της σύμβασης εκάστου παρόχου παύει να ισχύει η υποβολή ατομικών αιτημάτων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού».

Περαιτέρω πληροφορίες, οδηγίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν στο πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., όπως ακολουθεί.

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset