Menu

Νέα

Νέα

5 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΔΗΦ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΦΙΛΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ" ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Με το παρόν σας ενημερώνουμε για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Σωματείου «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής /Ιατρικής- ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2021 -2027», προς δυνητικά ωφελούμενους (παιδιά ηλικίας 2,5 – 12 ετών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές ή/και ειδικές αναπτυξιακές διαταραχές λόγου ή/και ειδικές μαθησιακές διαταραχές ή/και νευροαναπτυξιακές διαταραχές, ή/και νοητικές διαταραχές με ελαφρά νοητική καθυστέρηση, όπως προσδιορίζονται στην υπ’αρ. 47305/12.12.2018 (Β΄5571) Υπουργική Απόφαση αλλά δεν εμφανίζουν παράλληλα και άλλες μορφές αναπηρίας -π.χ. κινητική ή αισθητηριακή αναπηρία-) με σκοπό την κατάρτιση λίστας επιλαχόντων υποψηφίων που θα κληθούν σε περίπτωση αποχώρησης ενός ή περισσοτέρων εκ των 22 συνολικά υφιστάμενων ωφελούμενων της Δομής να καλύψουν την κενή θέση, αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας- ΚΔΗΦ «Ανοιχτή Αγκαλιά».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ ανατρέξουν στο πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, που ακολουθεί παρακάτω.

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset