Ανακοινώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: "ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ!", ΣΤΙΣ 18 & 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΠΟΣΓΚΑμεΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: "ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ!", ΣΤΙΣ 18 & 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΠΟΣΓΚΑμεΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ"

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ)

και

ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητική Αναπηρία
«ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ»

προσκαλούν

άτομα με νοητική αναπηρία και υποστηρικτικά τους πρόσωπα

σε διήμερη Εκδήλωση – Συνέδριο με θέμα:

“Είσαι άτομο με νοητική αναπηρία; Έχεις τον πρώτο λόγο!”

που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία

στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Royal Olympic 

(Αθανασίου Διάκου 28-34, Αίθουσα “Templar’s”)

στις 18 & 19 Μαρτίου 2025

(ώρα προσέλευσης / εγγραφών 09:30)

 

Με «πρωταγωνιστές» και «πρωταγωνίστριες» τα ίδια τα άτομα με νοητική αναπηρία, από όλη την Ελλάδα, θα αναδειχθούν οι εμπειρίες, η οπτική, οι προτιμήσεις και οι επιθυμίες τους για ένα σύνολο θεμάτων που τα αφορούν και τα επηρεάζουν σε ένα ευρύ φάσμα της ζωής τους (εκπαίδευση, διαβίωση στην κοινότητα, εργασία, πολιτισμός, αθλητισμός, αναψυχή, κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή κ.ά.).  
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προηγούμενη εγγραφή.
 
 

Πατήστε εδώ για εγγραφή:

https://forms.office.com/r/dCAcTSM6c5

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 


 

Η εκδήλωση διεξάγεται υπό τη συνδιοργάνωση της «ΠΟΣΓΚΑμεΑ» και του Συλλόγου «ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ»
στο πλαίσιο του έργου UNITY (“Uniting Networks for Inclusive Democracy and Empowerment”),
μιας πρωτοβουλίας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Inclusion Europe, που συγχρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους,
και αποβλέπει στην προώθηση της αυτοσυνηγορίας και της ενεργούς πολιτικής συμμετοχής των ατόμων με νοητική αναπηρία στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Print
217
«Ιούνιος 2025»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
26272829

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΤΟΥΣ 2025

Η συγκεκριμένη κατασκήνωση έχει αποτελέσει επί σειρά ετών σταθερό πυλώνα υλοποίησης του Προγράμματος στη Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας σε εκατοντάδες άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους μια πολύτιμη ανάσα χαράς, ξεκούρασης και κοινωνικής ένταξης.

Read more
30311
2

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑμεΑ 2025 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η απώλεια του συγκεκριμένου κατασκηνωτικού χώρου, που έχει διαχρονικά αποτελέσει βασικό πυλώνα υλοποίησης του Προγράμματος στη Βόρεια Ελλάδα, προκαλεί σημαντικό διοικητικό και κοινωνικό έλλειμμα, το οποίο η Ομοσπονδία δεν μπορεί να αγνοήσει. Ήδη η αγωνία των ενδιαφερόμενων και η αβεβαιότητα γύρω από τη δυνατότητα συμμετοχής τους αυξάνονται ραγδαία, καθώς ο διαθέσιμος χρόνος για τον προγραμματισμό εξαντλείται.

Read more
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2025 by ΠΟΣΓΚΑμεΑ
Back To Top